nieuws

Lijnverlichting Disano met tien aders

bouwbreed Premium

den haag – Tien in plaats van de gebruikelijke zeven aders monteert Disano in de lijnverlichting van het Elesysteem. De gebruiker krijgt daarmee de beschikking over drie geschakelde fasen, nul en aarde, vaste fase en nul voor noodverlichting, twee aders voor een elektrische regeling en een vrije ader. Wanneer deze opties niet allemaal worden gebruikt […]

den haag – Tien in plaats van de gebruikelijke zeven aders monteert Disano in de lijnverlichting van het Elesysteem. De gebruiker krijgt daarmee de beschikking over drie geschakelde fasen, nul en aarde, vaste fase en nul voor noodverlichting, twee aders voor een elektrische regeling en een vrije ader. Wanneer deze opties niet allemaal worden gebruikt kan met de vrije aders extra leidingwerk worden uitgespaard. De armaturen zijn ontwikkeld voor hogedruk gasontladingslampen en vooral geschikt voor hogere ruimtes waar het licht continue brandt. De gebruiker kan T8 en T5 lampen kiezen en die allen combineren met uiteenlopende reflectoren en spiegeloptieken. In de armaturen kunnen ook spots en sensoren voor bewegingsdetectie worden gemonteerd. Per 4,5 meter lengte zijn twee bevestigingspunten nodig. Attiva Lichtprojecten in Den Haag importeert de armaturen van Disano.

Reageer op dit artikel