nieuws

Kleurrijk Grijs op oud Dobbelman-terrein

bouwbreed Premium

arnhem – In januari beginnen corporatie Talis Woondiensten en ontwikkelaar De Principaal in Nijmegen met de bebouwing van het Dobbelman-terrein. De voormalige waspoederfabriek is grotendeels gesloopt en maakt plaats voor 120 koopwoningen en 80 huurwoningen. In een fabriekshal die wordt behouden, komen appartementen. Ook een oude schoorsteen van de fabriek blijft overeind. Deze krijgt een […]

arnhem – In januari beginnen corporatie Talis Woondiensten en ontwikkelaar De Principaal in Nijmegen met de bebouwing van het Dobbelman-terrein. De voormalige waspoederfabriek is grotendeels gesloopt en maakt plaats voor 120 koopwoningen en 80 huurwoningen. In een fabriekshal die wordt behouden, komen appartementen. Ook een oude schoorsteen van de fabriek blijft overeind. Deze krijgt een plek op een nieuw plein dat door nieuwbouw wordt omgeven. Het complex dat bouwbedrijf Van Grunsven uit Nijmegen vanaf 1 januari bouwt, biedt plaats aan gehandicapten, dementerende ouderen, en twintig zelfstandige appartementen voor bejaarde Turken en Marrokkanen. Verenigd in een woongroep, Kleurrijk Grijs, bepaalden zij mede de indeling van de appartementen.

Reageer op dit artikel