nieuws

Harol presenteert zonweringnoviteiten op Polyclose

bouwbreed Premium

breda – Zonweringspecialist Harol uit Breda presenteert in januari twee noviteiten op Polyclose, de Europese vakbeurs voor zonweringtechnieken. Het knikscherm LX530 dat kan uitvallen tot 4 meter en het voorzetrolluik VR130 met een grotere inbraakbeveiliging dan zijn voorgangers.

Het nieuwe knikarmscherm LX530 geldt als de opvolger het huidige zonnescherm LX321 en is volgens Harol als de meest luxueuze uitvoering in het assortiment. Het grote voordeel van het scherm is dat het kan uitvallen tot 4 meter. Om dit mogelijk te maken zijn alle componenten die de kracht van het scherm moeten opvangen, aangepast. Dat heeft volgens Harol geresulteerd in een �oersterke zonwering voor een groot terrasoppervlak�. Als bijkomend voordeel geeft de zonweringspecialist de consument de mogelijkheid elke acryl zonweringdoek uit het leverbare gamma te kiezen. Het gepatenteerde systeem �clip-on clip-off� zorgt verder voor een eenvoudige doekbevestiging en vervanging zonder dat een installateur het scherm moet demonteren. Het opgerolde zonweringdoek is daarbij optimaal beschermd door de volledig gesloten cassette.

Het nieuwe voorzetrolluik VR 130 vervangt de bestaande rolluiken: VR 100 en VR 110. Het nieuwe rolluik is licht in gewicht. Alle rolluiken van Harol dragen bij tot beveiliging van een huis, maar het optionele veiligheidspakket zorgt voor een nog grotere inbraakbeveiliging.

Het nieuwe rolluik is voorzien van speciale ophangveren waardoor aftekening van lamellen niet mogelijk is. Helemaal nieuw is de optie van een ingebouwde hor.

Reageer op dit artikel