nieuws

Gratis tools voor bekijken DWG-data

bouwbreed Premium

barendrecht – Om te voldoen aan de behoeften bij hun klanten heeft Autodesk twee nieuwe en gratis verkrijgbare tools ontwikkeld: DWG TrueView voor het bekijken van DWG-bestanden en DWG TrueConvert voor het vertalen van DWG-bestanden in oudere en nieuwere versies. Achtergrond van de ontwikkeling en verspreiding is een klantenonderzoek van Autodesk waaruit bleek dat 85 […]

barendrecht – Om te voldoen aan de behoeften bij hun klanten heeft Autodesk twee nieuwe en gratis verkrijgbare tools ontwikkeld: DWG TrueView voor het bekijken van DWG-bestanden en DWG TrueConvert voor het vertalen van DWG-bestanden in oudere en nieuwere versies.

Achtergrond van de ontwikkeling en verspreiding is een klantenonderzoek van Autodesk waaruit bleek dat 85 procent van de AutoCad-gebruikers regelmatig DWG-bestanden delen met mede-ontwerpers. DWG TrueConvert en DWG TrueView helpen de gebruikers nu om de communicatie en het beheer van ontwerpdata te verbeteren. Hierbij kunnen zijn kiezen voor verschillende opties voor het delen van de bestandsversie en bestandsformaat. Beide programma�s zijn gratis te downloaden van de website van Autodesk.

Reageer op dit artikel