nieuws

Golfpark met huizen in Stadskanaal

bouwbreed Premium

stadskanaal – Bouwondernemer Cor Roozen uit Musselkanaal heeft bij Stadskanaal een plan ingediend voor de bouw van een golfpark met tachtig bungalows en een hotel. Het terrein moet komen naast de voormalige vloeivelden van Avebe op landgoed Barkelazathe. Het Barkela Golfpark Stadskanaal kost 3 miljoen euro. Volgens de initiatiefnemer, die samenwerkt met financieringsbedrijf Ter Steeg […]

stadskanaal – Bouwondernemer Cor Roozen uit Musselkanaal heeft bij Stadskanaal een plan ingediend voor de bouw van een golfpark met tachtig bungalows en een hotel. Het terrein moet komen naast de voormalige vloeivelden van Avebe op landgoed Barkelazathe. Het Barkela Golfpark Stadskanaal kost 3 miljoen euro.

Volgens de initiatiefnemer, die samenwerkt met financieringsbedrijf Ter Steeg in Friesland, moet het golfpark het voorportaal worden van de nabijgelegen Blauwe Stad. De baan krijgt achttien holes. Het college van B en W staat niet afwijzend tegenover de plannen. Binnenkort gaat Roozen met het gemeentebestuur om de tafel om zijn plannen nader toe te lichten.

Reageer op dit artikel