nieuws

Eigen snelwegafrit voor ziekenhuis

bouwbreed

roosendaal – Het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal krijgt een eigen calamiteitenafrit, die toegankelijk wordt vanaf de A58 en de A17. De afrit is alleen bestemd voor ambulances die met spoed naar het ziekenhuis moeten. Aan het einde van de afrit komt een slagboom die op afstand te bedienen is om andere weggebruikers te weren. Het […]

roosendaal – Het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal krijgt een eigen calamiteitenafrit, die toegankelijk wordt vanaf de A58 en de A17. De afrit is alleen bestemd voor ambulances die met spoed naar het ziekenhuis moeten. Aan het einde van de afrit komt een slagboom die op afstand te bedienen is om andere weggebruikers te weren. Het ziekenhuis ligt pal aan de snelweg, maar om er te komen moeten bezoekers een grote lus maken. Met een aparte afrit recht tegenover het ziekenhuis kunnen ambulances minuten sneller arriveren. De aanleg begint in november, de aanbesteding is in voorbereiding.

Reageer op dit artikel