nieuws

Delegatie VS bekijkt Deltawerken

bouwbreed Premium

WASHINGTON – Een grote Amerikaanse delegatie onder leiding van Mary Landrieu, de senator van Louisiana, komt volgende maand naar Nederland om de Deltawerken te bestuderen. De missie zal bestaan uit twintig tot dertig Democratische en Republikeinse politici van federaal-, staats- en lokaal niveau, vertegenwoordigers uit de commerciële sector, ingenieurs en milieudeskundigen. Dit heeft senator Landrieu […]

WASHINGTON – Een grote Amerikaanse delegatie onder leiding van Mary Landrieu, de senator van Louisiana, komt volgende maand naar Nederland om de Deltawerken te bestuderen. De missie zal bestaan uit twintig tot dertig Democratische en Republikeinse politici van federaal-, staats- en lokaal niveau, vertegenwoordigers uit de commerciële sector, ingenieurs en milieudeskundigen.

Dit heeft senator Landrieu in Washington samen met de Nederlandse ambassadeur B. van Eenennaam bekendgemaakt. De delegatie hoopt in Nederland oplossingen te vinden om de door de orkanen Katrina, Rita en Wilma zwaar getroffen staat Louisiana en de deels verwoeste stad New Orleans in de toekomst “de beste bescherming tegen het water te kunnen bieden”, aldus Landrieu.

Reageer op dit artikel