nieuws

Appartementen in klooster Kerkrade

bouwbreed Premium

kerkrade – Aannemersbedrijf Meulen is afgelopen week begonnen met de verbouwing van een monumentale vleugel van een voormalig klooster in Blijerheide, gemeente Kerkrade, tot appartementen. Een ander deel van het klooster wordt gesloopt voor nieuwbouw van appartementen. Ook het kloosterpark wordt onderhanden genomen. Het totale terrein van het voormalige klooster omvat circa 5,3 hectare en […]

kerkrade – Aannemersbedrijf Meulen is afgelopen week begonnen met de verbouwing van een monumentale vleugel van een voormalig klooster in Blijerheide, gemeente Kerkrade, tot appartementen. Een ander deel van het klooster wordt gesloopt voor nieuwbouw van appartementen.

Ook het kloosterpark wordt onderhanden genomen. Het totale terrein van het voormalige klooster omvat circa 5,3 hectare en is vrijwel geheel omsloten met bestaande woningen. Het gebied wordt grotendeels ingevuld met halfvrijstaande woningen.

Naar verwachting worden de eerste woningen opgeleverd in de herfst van 2006.

Reageer op dit artikel