nieuws

Almere breidt Mode Centrum verder uit

bouwbreed Premium

almere – Het Mode Centrum Almere wordt binnen anderhalf jaar uitgebreid met 20.000 vierkante meter. Het nieuwe gebouw, dat naast de zogenoemde Ufo wordt gebouwd, moet meer ruimte bieden aan leveranciers van lifestylemerken en minder aan mode alleen, zo is maandag bekendgemaakt op een persconferentie. Fase II kan van start gaan omdat de initiatiefnemers van […]

almere – Het Mode Centrum Almere wordt binnen anderhalf jaar uitgebreid met 20.000 vierkante meter. Het nieuwe gebouw, dat naast de zogenoemde Ufo wordt gebouwd, moet meer ruimte bieden aan leveranciers van lifestylemerken en minder aan mode alleen, zo is maandag bekendgemaakt op een persconferentie.

Fase II kan van start gaan omdat de initiatiefnemers van het plan menen dat de voortekenen wijzen op een opleving van de economie. “We verwachten vanaf 2006 weer een groei in deze branche”, aldus R. de Jong van TCN Property Projects.

Mode Centrum Almere bestaat sinds januari 2002. Het was direct al de bedoeling om met de tweede fase verder te gaan, maar door de economische terugslag in de branche zijn die plannen in de ijskast gezet.

Reageer op dit artikel