nieuws

Zonnig Nazomer

bouwbreed

Deze week brengt prachtig herfstweer. Omdat de temperatuur verder stijgt, wordt het zelfs nog even nazomer. Een hogedrukgebied gaat langzaam van de Noordzee op weg naar de Baltische Staten. Daardoor draait de wind naar de oosthoek en wordt droge en geleidelijk ook warmere lucht aangevoerd. Vandaag schijnt de zon volop. Er drijft hooguit wat sluierbewolking […]

Deze week brengt prachtig herfstweer. Omdat de temperatuur verder stijgt, wordt het zelfs nog even nazomer. Een hogedrukgebied gaat langzaam van de Noordzee op weg naar de Baltische Staten. Daardoor draait de wind naar de oosthoek en wordt droge en geleidelijk ook warmere lucht aangevoerd. Vandaag schijnt de zon volop. Er drijft hooguit wat sluierbewolking voorbij. Bij een matige noordoostelijke wind stijgt de temperatuur naar 16 tot 18 graden. Komende nacht blijft het helder. Omdat de wind niet geheel gaat liggen, koelt het minder sterk af in vergelijking met de vorige nachten. Op veel plaatsen komt het kwik niet onder de 8 graden. Morgen schijnt de zon weer de hele dag. De wind is overdag matig uit richtingen tussen noordoost en oost. Gemid-deld wordt het een graad of 18. Donderdag en vrijdag verandert er nog weinig. Het blijft overwegend zonnig. De wind ruimt naar het zuidoosten en met 18 tot 20 graden wordt het zelfs vrij warm. Zaterdag neemt de regenkans toe.

Reageer op dit artikel