nieuws

Waterschappen krijgen 4,5 miljoen

bouwbreed Premium

den haag – De Brabantse waterschappen Aa en Maas en De Dommel krijgen 4,5 miljoen euro van het Rijk voor de verbetering van de hoogwaterbescherming in het stroomgebied van Dommel en Aa bij Den Bosch. De waterschappen en rijkswater-staat Maaswerken hebben daarover gisteren een overeenkomst getekend. De waterschappen gebruiken het geld voor maatregelen die ervoor […]

den haag – De Brabantse waterschappen Aa en Maas en De Dommel krijgen 4,5 miljoen euro van het Rijk voor de verbetering van de hoogwaterbescherming in het stroomgebied van Dommel en Aa bij Den Bosch.

De waterschappen en rijkswater-staat Maaswerken hebben daarover gisteren een overeenkomst getekend. De waterschappen gebruiken het geld voor maatregelen die ervoor zorgen dat de hoogwaterbescherming van Den Bosch ook na uitvoering van alle Maaswerken op peil blijft. De waterschappen willen uiterlijk in 2008 met de werkzaamheden beginnen.

Reageer op dit artikel