nieuws

VROM heeft weer vertrouwen in Trias

bouwbreed Premium

DEN HAAG – Woningcorporatie Trias heeft haar zaken weer op orde. De raad van toezicht heeft juist gehandeld, toen werd ontdekt dat directeur H.B. betrokken was bij een fraudeschandaal. Minister Dekker (volkshuisvesting) sprak daarom vrijdag haar vertrouwen uit in Trias. Zij is tot deze conclusie gekomen op basis van onder meer een onderzoek door het […]

DEN HAAG – Woningcorporatie Trias heeft haar zaken weer op orde. De raad van toezicht heeft juist gehandeld, toen werd ontdekt dat directeur H.B. betrokken was bij een fraudeschandaal. Minister Dekker (volkshuisvesting) sprak daarom vrijdag haar vertrouwen uit in Trias. Zij is tot deze conclusie gekomen op basis van onder meer een onderzoek door het Centraal Fonds voor de Volkshuisvesting.

B. heeft inmiddels het veld moeten ruimen. Ook de voorzitter van de toezichtsraad trad terug. Trias heeft bovendien de interne controle verbeterd. Na ontdekking van het fraudeschandaal stelde Dekker bovendien een onafhankelijk toezichthouder aan die de gang van zaken in de gaten moest houden.

Reageer op dit artikel