nieuws

Vescom vinyl-wandbekleding in drie nieuwe dessins

bouwbreed Premium

deurne – Vescom, producent van vinyl wandbekleding voor de projectmarkt, heeft drie nieuwe dessins. Ze geven de mogelijkheid verrassende accenten aan te brengen, zonder het interieur te domineren, vindt de fabrikant.

De dessins Lundie en Garda zijn er in achttien uni-kleuren. De eerste heeft een geometrisch blokmotief, de tweede een slingerende lijn. Het derde motief Baikai bestaat uit drie houtnerven in elk vier kleuren.

Vescom vinyl-wandbekleding is lichtecht, brandveilig, kras- en stootvast en eenvoudig te reinigen. Het is ook geschikt voor ruimten die aan de meest strenge eisen van hygiëne moeten voldoen. Een extra Tedlar-behandeling ter bescherming tegen vlekken en chemicaliën is mogelijk.

De wandbekleding is in iedere gewenste lengte leverbaar.

Reageer op dit artikel