nieuws

Steigermaterialen testen bij Van Thiel

bouwbreed Premium

beek en donk – Testen, voelen, vergelijken en beoordelen van steigermaterialen. Met dit in gedachten heeft van Thiel United een multifunctioneel kenniscentrum ingericht op het eigen terrein in Beek en Donk. In dit centrum kunnen uiteenlopende steigers en aanverwante materialen in de praktijk worden beproefd. De fabrikant van steigermaterialen houdt in het centrum ook praktijkdagen […]

beek en donk – Testen, voelen, vergelijken en beoordelen van steigermaterialen. Met dit in gedachten heeft van Thiel United een multifunctioneel kenniscentrum ingericht op het eigen terrein in Beek en Donk. In dit centrum kunnen uiteenlopende steigers en aanverwante materialen in de praktijk worden beproefd. De fabrikant van steigermaterialen houdt in het centrum ook praktijkdagen om de kennis en de ervaring rond steigermaterialen te bevorderen. Het gaat dan bijvoorbeeld om advies over toepassingen, het tekenen en berekenen van steigers en transport en opslag. Op bouwplaatsen worden veel materialen onjuist gebruikt, constateert van Thiel. Dat werkt onveiligheid in de hand. Tijdens de praktijkdagen kunnen werknemers zelf beoordelen of de materialen geschikt zijn. De fabrikant gebruikt het kenniscentrum ook als expositieruimte voor de eigen producten als het Tube-Lock systeem en de verschillende Errem- en Stampwerkkoppelingen.

Reageer op dit artikel