nieuws

Roep om Nationaal Verbouwfonds

bouwbreed Premium

gouda – Nederland moet een Nationaal Verbouwfonds krijgen om de kwaliteit van de woningvoorraad op peil te houden. Dat vinden de zeven bouworganisaties Bouwend Nederland, Vereniging Eigen Huis, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de stichting Waarborgfonds Eigen Woningen, Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten, Vastgoed Belang en VvE Belang. Via het fonds moeten woningeigenaren een gunstige lening […]

gouda – Nederland moet een Nationaal Verbouwfonds krijgen om de kwaliteit van de woningvoorraad op peil te houden. Dat vinden de zeven bouworganisaties Bouwend Nederland, Vereniging Eigen Huis, de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de stichting Waarborgfonds Eigen Woningen, Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten, Vastgoed Belang en VvE Belang.

Via het fonds moeten woningeigenaren een gunstige lening kunnen krijgen voor de financiering van verbouw- of renovatieplannen. Bijna 4,5 miljoen huizen zijn in handen van particulieren. Volgens de organisaties gaat de kwaliteit van de woningen achteruit.

Reageer op dit artikel