nieuws

Regiolobby Fosag om meer ruimte MKB

bouwbreed

rijswijk – De regiobesturen van Fosag steunen de regiolobby van MKB Nederland. Zij zullen meewerken om regionaal en lokaal tastbare resultaten te boeken voor ondernemers. Daarbij haken zij aan bij de door MKB Nederland gecoördineerde regionale lobby. Normaal gesproken richten organisaties als MKB Nederland en Fosag zich op de landelijke politiek. Beslissingen over de inrichting […]

rijswijk – De regiobesturen van Fosag steunen de regiolobby van MKB Nederland. Zij zullen meewerken om regionaal en lokaal tastbare resultaten te boeken voor ondernemers. Daarbij haken zij aan bij de door MKB Nederland gecoördineerde regionale lobby.

Normaal gesproken richten organisaties als MKB Nederland en Fosag zich op de landelijke politiek. Beslissingen over de inrichting van de omgeving worden echter niet in Den Haag, maar juist door provincies en gemeenten genomen. Daarom wil de Fosag dat juist op die bestuurlijke niveaus ook de stem van schilders- en onderhoudsbedrijven wordt gehoord. Bij de regionale lobby wordt juist ruimtelijke ordening als speerpunt genomen om de stem van mkb-ondernemers te laten horen.

Reageer op dit artikel