nieuws

Postkasten Serafini ook te schakelen

bouwbreed Premium

barneveld – De groothandel in bouwbeslag Hardbrass uit Barneveld heeft een nieuwe serie postkasten van de Italiaanse fabrikant Serafini. Ze kunnen afzonderlijk van elkaar worden geplaatst, maar zijn ook te schakelen. De robuuste kasten hebben een strak en tijdloos design en zijn verkrijgbaar met een plat of bollend dak. De kasten zijn gemaakt van rvs […]

barneveld – De groothandel in bouwbeslag Hardbrass uit Barneveld heeft een nieuwe serie postkasten van de Italiaanse fabrikant Serafini. Ze kunnen afzonderlijk van elkaar worden geplaatst, maar zijn ook te schakelen. De robuuste kasten hebben een strak en tijdloos design en zijn verkrijgbaar met een plat of bollend dak. De kasten zijn gemaakt van rvs of van in Ral-kleuren gecoat staal.

Reageer op dit artikel