nieuws

Onderzoek OM bij corporatie PWS

bouwbreed Premium

den haag – Het Openbaar Ministerie onderzoekt of woningcorporatie PWS uit Rotterdam is benadeeld door illegale transacties rond de aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden tussen 2000 en 2004. Mensen die gelieerd zijn aan PWS hebben mogelijk strafbaar gehandeld, aldus minister Dekker (VROM). De minister heeft gisteren bekend gemaakt dat zij tot het eind […]

den haag – Het Openbaar Ministerie onderzoekt of woningcorporatie PWS uit Rotterdam is benadeeld door illegale transacties rond de aan- en verkoop van woningen en bedrijfspanden tussen 2000 en 2004. Mensen die gelieerd zijn aan PWS hebben mogelijk strafbaar gehandeld, aldus minister Dekker (VROM).

De minister heeft gisteren bekend gemaakt dat zij tot het eind van het jaar M. Duijnker aanstelt als extern toezichthouder bij PWS. Duijnker, die al extern toezichthouder is bij een woningcorporatie in Den Bosch, moet erop toezien dat de Raad van Toezicht de problemen goed aanpakt.

Reageer op dit artikel