nieuws

Onderhoudsbeurt voor Prins Clausplein

bouwbreed Premium

den haag – Het wegdek van het knooppunt Prins Clausplein bij Den Haag krijgt tot en met 11 november een onderhoudsbeurt. Aannemer Salverda vervangt en repareert voegovergangen en waar nodig wordt het asfalt hersteld. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, vinden alle werkzaamheden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 21.00 en 05.00 […]

den haag – Het wegdek van het knooppunt Prins Clausplein bij Den Haag krijgt tot en met 11 november een onderhoudsbeurt. Aannemer Salverda vervangt en repareert voegovergangen en waar nodig wordt het asfalt hersteld.

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, vinden alle werkzaamheden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 21.00 en 05.00 uur. Overdag is er voor het verkeer geen overlast. Het verkeer moet �s nachts wel rekening houden met vertragingen en omleidingen. “Overlast is nu eenmaal niet uit te sluiten”, zegt M. van den Akker, woordvoerder van Rijkswaterstaat Zuid-Holland. “In het verleden hebben we wel grote weekeindafsluitingen toegepast, maar op het Prins Clausplein is het ook in het weekeinde erg druk. �s Nachts werken blijkt het minst belastend.”

Reageer op dit artikel