nieuws

Nuon trekt zich terug uit Spanje

bouwbreed Premium

amsterfdam – Nuon verkoopt zijn meer dan driehonderd Spaanse windmolens. Het Nederlandse energiebedrijf onderhandelt momenteel met enkele gegadigden voor de windmolenparken, zo bevestigde een woordvoerder de berichtgeving in enkele Spaanse kranten. De verkoop past in Nuons strategie zich terug te trekken op zijn kernmarkten in Noordwest-Europa (Nederland, België en Duitsland).

amsterfdam – Nuon verkoopt zijn meer dan driehonderd Spaanse windmolens. Het Nederlandse energiebedrijf onderhandelt momenteel met enkele gegadigden voor de windmolenparken, zo bevestigde een woordvoerder de berichtgeving in enkele Spaanse kranten. De verkoop past in Nuons strategie zich terug te trekken op zijn kernmarkten in Noordwest-Europa (Nederland, België en Duitsland).

Reageer op dit artikel