nieuws

Nieuwbouwwijk in volkstuinenpark

bouwbreed Premium

AMSTERDAM – In het voormalige volkstuinenpark Buikslotermeer in Amsterdam-Noord kunnen 650 woningen worden gebouwd. De bouw moet binnen twee jaar beginnen, zo heeft projectontwikkelaar CZAN verklaard. Volgens consortiumdirecteur J. Prins zal de helft van het plan bestaan uit laagbouw: eengezinswoningen met tuintjes. Aan de rand van het gebied verrijzen appartementen. Corporatie Het Oosten werkt nog […]

AMSTERDAM – In het voormalige volkstuinenpark Buikslotermeer in Amsterdam-Noord kunnen 650 woningen worden gebouwd. De bouw moet binnen twee jaar beginnen, zo heeft projectontwikkelaar CZAN verklaard.

Volgens consortiumdirecteur J. Prins zal de helft van het plan bestaan uit laagbouw: eengezinswoningen met tuintjes. Aan de rand van het gebied verrijzen appartementen. Corporatie Het Oosten werkt nog aan een plan voor de komst van een hoge woontoren.

Reageer op dit artikel