nieuws

Mol biedt slagvaste materieelverf

bouwbreed Premium

rhenen – Slagvast en steenslagbestendig noemt Mol Coatings 2K AQA. De fabrikant uit Rhenen adviseert dit nieuwe verfsysteem voor bouwmaterieel. Het product is uit twee componenten samengesteld en is volledig watergedragen en vrij van lood. De verf heeft een hoog gehalte aan vaste stof en een lage viscositeit. De lak droogt snel en stoot daarna […]

rhenen – Slagvast en steenslagbestendig noemt Mol Coatings 2K AQA. De fabrikant uit Rhenen adviseert dit nieuwe verfsysteem voor bouwmaterieel. Het product is uit twee componenten samengesteld en is volledig watergedragen en vrij van lood. De verf heeft een hoog gehalte aan vaste stof en een lage viscositeit. De lak droogt snel en stoot daarna water en vuil af. Mol levert de 2K AQA in verschillende glansvarianten. Als grondering beveelt de fabrikant diens E.P.M. Hechtprimer 707 aan. Deze epoxyprimer hecht sterk en is snel droog. De corrosiewerende primer is in één arbeidsgang dik en glad op te zetten. Hierdoor laat de grondering zich direct overspuiten.

Mol Coatings, standnr. 01.001.

Reageer op dit artikel