nieuws

Mogelijk kabelbaan in centrum Groningen

bouwbreed Premium

GRONINGEN – Winkeliers in het Groninger stadscentrum, verenigd in de Groningen City Club (GCC), willen dat er een kabelbaan komt om toeristen, forensen en FC Groningen-aanhangers naar de binnenstad te vervoeren. Eind dit jaar begint er een onderzoek naar de haalbaarheid van het plan. Het traject van de kabelbaan loopt van het Europapark, waar het […]

GRONINGEN – Winkeliers in het Groninger stadscentrum, verenigd in de Groningen City Club (GCC), willen dat er een kabelbaan komt om toeristen, forensen en FC Groningen-aanhangers naar de binnenstad te vervoeren. Eind dit jaar begint er een onderzoek naar de haalbaarheid van het plan.

Het traject van de kabelbaan loopt van het Europapark, waar het nieuwe stadion van FC Groningen verrijst, naar de rand van de binnenstad.

Reageer op dit artikel