nieuws

Milano-dakserre laat licht onbelemmerd binnen

bouwbreed

doesburg – Ubbink uit Doesburg brengt de dakserre Milano op de markt. Met glas in de bovenzijde, voorzijde en in de driekhoekige wangen kan het daglicht bijna onbelemmerd binnentreden en ziet de serre er anders uit dan conventionele dakkapellen.

Donkere, aluminium profielen omlijsten de glazen panelen van de nieuwe serre van Ubbink die ten doop werd gehouden op de Woonbeurs in Amsterdam.

De Milano-serre is leverbaar in diverse breedtematen. De breedtemaat is variabel van 2,40 meter, bestaande uit drie modules met een maatvoering van 80 centimeter, tot een breedtemaat van 4,80 meter, bestaande uit zes modules met een maatvoering van 80 centimeter. De klant kan zelf kiezen hoeveel ramen in de frontzijde zijn te openen.

De serre is geschikt voor hellende daken met een dakhelling tussen 35 en 60 graden. Net als de dakkapel van Ubbink kan deze dakserre in één dag worden geplaatst. Een kraan tilt het gehele bouwwerk in een keer op zijn plek.

De Milano-dakserre bestaat uit een aluminium frame met zelfreinigend dubbelglas panelen. In de spouw van het dubbele glas is een plissé zonwering opgenomen. In de dakstijlen van het aluminium frame zitten verstelbare halogeenspots. De verlichting van de Milano wordt standaard met een radiografische afstandsbediening geleverd. Deze afstandsbediening kan willekeurig worden geplaatst als �vaste� lichtschakelaar. Een ventilatierooster is in elke Milano aanwezig. Verder is er een opbouwmogelijkheid voor insectenhorren voor de openslaande ramen en zonwering voor de zijwangen.

Reageer op dit artikel