nieuws

Marlux-Klaps marktleider klinkers en tegels

bouwbreed Premium

brussel – De Belgische producent van betonnen terras- en straattegels Marlux en Klaps-Beton vooral bekend om zijn betonnen klinkers, gaan samen onder de naam Marlux-Klaps. Volgens een woordvoerder van de fusiemaatschappij wordt Marlux-Klaps met een omzet van 64 miljoen euro en 335 werknemers marktleider in België op het gebied van betonnen klinkers en straat-, terras- […]

brussel – De Belgische producent van betonnen terras- en straattegels Marlux en Klaps-Beton vooral bekend om zijn betonnen klinkers, gaan samen onder de naam Marlux-Klaps. Volgens een woordvoerder van de fusiemaatschappij wordt Marlux-Klaps met een omzet van 64 miljoen euro en 335 werknemers marktleider in België op het gebied van betonnen klinkers en straat-, terras- en tuintegels. Het bedrijf exporteert vooral tegels naar Nederland, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Marlux was vorig jaar goed voor een omzet van 43,3 miljoen euro met 217 werknemers. Marlux en Klaps Beton zijn beide dochtermaatschappijen van de Ierse bouwmaterialengroep CRH (Cement Roadstone Holding).

Reageer op dit artikel