nieuws

Kamer: Corporaties moeten investeren

bouwbreed Premium

den haag – Woningcorporaties, projectontwikkelaars en bouwbedrijven moeten meer investeren in woningbouw op de Nederlandse Antillen en Aruba. De Tweede Kamer heeft gisteren in meerderheid minister Pechtold (Koninkrijksrelaties) via een motie opgeroepen om met deze partijen, en in samenspraak met de autoriteiten daar, de mogelijkheden te onderzoeken. Pechtold zegt de motie uit te zullen voeren. […]

den haag – Woningcorporaties, projectontwikkelaars en bouwbedrijven moeten meer investeren in woningbouw op de Nederlandse Antillen en Aruba. De Tweede Kamer heeft gisteren in meerderheid minister Pechtold (Koninkrijksrelaties) via een motie opgeroepen om met deze partijen, en in samenspraak met de autoriteiten daar, de mogelijkheden te onderzoeken. Pechtold zegt de motie uit te zullen voeren. Volgens de Kamer kampt de bevolking in deze overzeese gebiedsdelen met grote huisvestingsproblemen. Aedes zegt dat er zeker mogelijkheden zijn voor Nederlandse corporaties om via lokale corporaties investeringen te doen.

Reageer op dit artikel