nieuws

Janssen Bouw nu Hurks Bouwservice

bouwbreed Premium

eindhoven – Janssen Bouw heeft zijn naam gewijzigd in Hurks Bouwservice. Volgens directeur J. van Dijk sluit de nieuwe naam beter aan bij de activiteiten van het bedrijf. “Bovendien is het nu voor iedereen helder dat wij een onderdeel zijn van de Hurks Bouwgroep”, zegt Van Dijk. “Er zijn natuurlijk nogal wat bouwbedrijven die Janssen […]

eindhoven – Janssen Bouw heeft zijn naam gewijzigd in Hurks Bouwservice. Volgens directeur J. van Dijk sluit de nieuwe naam beter aan bij de activiteiten van het bedrijf. “Bovendien is het nu voor iedereen helder dat wij een onderdeel zijn van de Hurks Bouwgroep”, zegt Van Dijk. “Er zijn natuurlijk nogal wat bouwbedrijven die Janssen heten. In Eindhoven heb je bovendien nog Janssen de Jong. De naamswijziging is niet om die reden doorgevoerd, maar het is wel meegenomen dat we niet meer verward kunnen worden met anderen.”

Hurks Bouwservice richt zich op onderhoud, renovatie en revitalisatie in de regio groot Eindhoven. Daarnaast verbouwt de onderneming door het hele land winkels. Met 55 werknemers realiseert het bedrijf een omzet van 13 miljoen euro.

Reageer op dit artikel