nieuws

Imtech krijgt order van 40 miljoen euro

bouwbreed

gouda – Technisch dienstverlener Imtech gaat in Londen de technologie leveren voor drie luxe appartementengebouwen. Met de order is 40 miljoen euro gemoeid. Imtech-dochter Meica gaat de opdracht uitvoeren. In de regio Groot-Londen behoort het Imtech-onderdeel tot de grotere technische dienstverleners in de segmenten retail, kantoren, onderwijs, industrie en de markt voor luxe appartementen. Het […]

gouda – Technisch dienstverlener Imtech gaat in Londen de technologie leveren voor drie luxe appartementengebouwen. Met de order is 40 miljoen euro gemoeid.

Imtech-dochter Meica gaat de opdracht uitvoeren. In de regio Groot-Londen behoort het Imtech-onderdeel tot de grotere technische dienstverleners in de segmenten retail, kantoren, onderwijs, industrie en de markt voor luxe appartementen.

Het bedrijf gaat in de drie Londense appartementencomplexen onder meer de technologische oplossingen verzorgen voor zwembaden, sauna�s, branddetectie, beveiliging, vloerverwarming, gevelverwarming en verlichting.

Reageer op dit artikel