nieuws

Imca Vastgoed heeft nieuwe eigenaar

bouwbreed Premium

amsterdam – De vastgoedpoot van de Internationale Machinehandel voor de Confectie-Industrie Amsterdam (IMCA) heeft binnenkort een nieuwe eigenaar. Het is de Larense zakenman J. Koster geworden die dit deel van het imperium van E. de Vlieger gaat overnemen. Koster is geen onbekende in de vastgoedwereld. Zijn Flatbeheer Onroerend Goed Groep ontwikkelt en investeert in projecten […]

amsterdam – De vastgoedpoot van de Internationale Machinehandel voor de Confectie-Industrie Amsterdam (IMCA) heeft binnenkort een nieuwe eigenaar. Het is de Larense zakenman J. Koster geworden die dit deel van het imperium van E. de Vlieger gaat overnemen.

Koster is geen onbekende in de vastgoedwereld. Zijn Flatbeheer Onroerend Goed Groep ontwikkelt en investeert in projecten in Nederland en Florida.

Sinds februari dit jaar stond Imca Vastgoed in de etalage. De Imca Groep, waar geen naaimachine meer verhandeld wordt, raakte vorig najaar in de problemen door een justitieonderzoek. In februari stapte De Vlieger uit de vastgoedpoot waarna directeur T. van Oosten het bedrijf in de etalage zette. Hij sprak toen zijn voorkeur uit voor een financiële partij.

Reageer op dit artikel