nieuws

Hatenboer levert Omega-kabelbaan

bouwbreed Premium

sassenheim – Hatenboer Elektro brengt de Omega-kabelbaan van Quintela op de markt. Volgens de leverancier uit Sassenheim een geheel nieuw ontwerp kabelbaan dat eenvoudiger te monteren is. Het systeem komt in uiteenlopende afmetingen en met of zonder perforatie. Hatenboer levert er ook steunen, hoekstukken, koppelingen en bevestigingsmateriaal voor. De nieuwe Omega kabelbaan vervangt de serie […]

sassenheim – Hatenboer Elektro brengt de Omega-kabelbaan van Quintela op de markt. Volgens de leverancier uit Sassenheim een geheel nieuw ontwerp kabelbaan dat eenvoudiger te monteren is. Het systeem komt in uiteenlopende afmetingen en met of zonder perforatie. Hatenboer levert er ook steunen, hoekstukken, koppelingen en bevestigingsmateriaal voor. De nieuwe Omega kabelbaan vervangt de serie BL en BP van Quintela. Het zogeheten standaard profiel heeft een conventionele vlakke bodem en komt in een breedte van 75, 100 en 150 millimeter. Het Avant-profiel heeft twee inkepingen over de gehele lengte en is 200, 300, 400, 500 of 600 millimeter breed. Vergeleken met de conventionele kabelbanen kan de nieuwe serie van Omega door dit profiel zwaarder worden belast, garandeert Hatenboer.

Reageer op dit artikel