nieuws

Graco-verfspuitpistool compact uitgevoerd

bouwbreed

uden – Wiltec uit Uden introduceert de Graco XTR airless spuitpistolen. Deze nieuwe serie verfspuitpistolen is speciaal gemaakt voor het verspuiten van coatings en verf met een hoog percentage vaste stof. De werkdruk gaat tot 500 bar. De pistolen zijn compact uitgevoerd. Ze zijn daarom goed te gebruiken op doorgaans moeilijk bereikbare plaatsen. De pistolen […]

uden – Wiltec uit Uden introduceert de Graco XTR airless spuitpistolen. Deze nieuwe serie verfspuitpistolen is speciaal gemaakt voor het verspuiten van coatings en verf met een hoog percentage vaste stof. De werkdruk gaat tot 500 bar.

De pistolen zijn compact uitgevoerd. Ze zijn daarom goed te gebruiken op doorgaans moeilijk bereikbare plaatsen. De pistolen hebben twee typen ergonomische handgrepen, een ovale of een ronde.

De handvaten zijn geïsoleerd, zodat ook verwarmde verven kunnen worden verwerkt.

Het pistool is voorzien van een EasyGlide wartel. Dit voor betere slang- en pistoolbewegingen bij het hogedrukspuiten.

Om verstoppingen van de tip te beperken is een speciaal filter in het handvat geplaatst.

Reageer op dit artikel