nieuws

Gevelbekleding met tien jaar garantie

bouwbreed

oberstenfeld – Weerbestendig, vormvast en kleurecht noemt Werzalit de gevelbekledingen Siding en Selekta. De fabrikant uit het Duitse Oberstenfelde geeft tien jaar garantie op deze producten met een kern uit geperste houtvezels en een kunststof oppervlak. De profielen van het type Siding worden horizontaal verwerkt; de Selekta-profielen kunnen naast horizontaal ook verticaal en diagonaal worden […]

oberstenfeld – Weerbestendig, vormvast en kleurecht noemt Werzalit de gevelbekledingen Siding en Selekta. De fabrikant uit het Duitse Oberstenfelde geeft tien jaar garantie op deze producten met een kern uit geperste houtvezels en een kunststof oppervlak.

De profielen van het type Siding worden horizontaal verwerkt; de Selekta-profielen kunnen naast horizontaal ook verticaal en diagonaal worden verwerkt. Beide profielen zijn voorzien van een messing en groef en van uitgestanste schroef/spijkergaten. Uit de profielen kan een hele of een gedeeltelijke geventileerde vliesgevel worden gemaakt.

De Selekta-profielen komen in een breedte van 155 millimeter bij een lengte tot 5400 millimeter en in een breedte van 115 millimeter bij een lengte tot 5500 millimeter.

Het materiaal komt standaard in 71 kleuren en zeven zogeheten decors. Dat laatste geldt ook voor de Siding. Dit materiaal is 152 millimeter breed bij een lengte tot 3660 millimeter.

Reageer op dit artikel