nieuws

Etap U5-inbouwarmatuur rendabel en flexibel

bouwbreed

breda – De U5 is een nieuwe reeks inbouwarmaturen van Etap uit Breda die zich volgens de fabrikant kenmerkt door rendement, comfort en flexibiliteit.

De U5 serie is geoptimaliseerd naar de norm NEN-EN 12464-1. Dit betekent volgens Etap de beste combinatie van lichtverdeling, afscherming en rendement die op dit moment mogelijk is.

Het U5 armatuur heeft een rendement tot 92 procent, wat hem energiezuinig maakt. Hierdoor kan worden bespaard op het aantal armaturen of op het geïnstalleerd vermogen. Daarbij zorgen de toegepaste Equilum-schotjes voor een gelijke uitstralingshoek in alle waarnemingsrichtingen. Dit biedt een grote vrijheid bij het indelen van een ruimte. De U5 beschikt over verschillende reflectoren voor diverse �zientaken�. Er is een uitgebreid gamma aan lampen en lichtstromen. Negen lampposities zijn mogelijk, die steeds een ander uitstralingspatroon bieden. Het inbouwarmatuur is verkrijgbaar met luchtafvoersleuven voor afzuiging zonder rendementverlies en met een speciale module waarin onopvallend noodverlichting is te integreren.

Reageer op dit artikel