nieuws

Akzo Nobel breidt uit in Midden-Oosten

bouwbreed Premium

arnhem – Akzo Nobel Coatings heeft een belang van 60 procent verworven in de Egyptische poedercoatingproducent Coatech. De joint venture wordt herdoopt in Akzo Nobel Powder Coatings. Het Egyptische bedrijf is opgericht in 1992. Er werken 130 man. In dat land is de vraag naar poedercoatings sterk stijgend. De afgelopen jaren realiseerde het bedrijf dan […]

arnhem – Akzo Nobel Coatings heeft een belang van 60 procent verworven in de Egyptische poedercoatingproducent Coatech. De joint venture wordt herdoopt in Akzo Nobel Powder Coatings.

Het Egyptische bedrijf is opgericht in 1992. Er werken 130 man. In dat land is de vraag naar poedercoatings sterk stijgend. De afgelopen jaren realiseerde het bedrijf dan ook een jaarlijkse groei van 10 procent. Voor Akzo gaat met dit belang een lang gekoesterde wens in vervulling. Het Midden-Oosten was nog een blinde vlek op de Akzo-wereldkaart.

Reageer op dit artikel