nieuws

Tilburg start aanleg van Tradepark 58

bouwbreed

TILBURG – De gemeente Tilburg legt aan de A58, vlakbij Goirle, een nieuw bedrijventerrein aan met een omvang van 50 hectare. Daarvan is 20 tot 25 hectare bebouwbaar. De rest is grotendeels gereserveerd voor de aanwezige natuur om het terrein een groene uitstraling te geven. Tradepark 58, zoals het terrein gaat heten, is bestemd voor […]

TILBURG – De gemeente Tilburg legt aan de A58, vlakbij Goirle, een nieuw bedrijventerrein aan met een omvang van 50 hectare. Daarvan is 20 tot 25 hectare bebouwbaar. De rest is grotendeels gereserveerd voor de aanwezige natuur om het terrein een groene uitstraling te geven. Tradepark 58, zoals het terrein gaat heten, is bestemd voor hoogwaardige kleinschalige bedrijven. Tilburg mikt daarbij ook nadrukkelijk op internationale bedrijven.

De gemeente en de andere partners hebben een contract gesloten met Dura Vermeer Parkmanagement voor het parkmanagement, waaraan toekomstige bedrijven verplicht mee moeten doen.

Rond de zomer begint de aanleg van de hoofdaansluitingsweg. Vanaf begin volgend jaar wordt er gebouwd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels