nieuws

Veelzijdige Walko-werkbank voor professional

bouwbreed

�s graveland – Het Bureau for Special Projects (BSP) in �s Graveland brengt de Walko, een flexibel werkbanksysteem voor de professional. Uitvinder en exploitant Bart Groot kreeg twee jaar geleden de Bouwcenter-Novum bouwmaterialen innovatieprijs voor het concept van de Walko. De prijs bestond uit een octrooi-aanvraag. Inmiddels is het octrooi verleend en is het product […]

�s graveland – Het Bureau for Special Projects (BSP) in �s Graveland brengt de Walko, een flexibel werkbanksysteem voor de professional. Uitvinder en exploitant Bart Groot kreeg twee jaar geleden de Bouwcenter-Novum bouwmaterialen innovatieprijs voor het concept van de Walko. De prijs bestond uit een octrooi-aanvraag. Inmiddels is het octrooi verleend en is het product klaar om op de markt te worden gezet. De Walko is een mobiele en in hoogte verstelbaar systeem, dat kan fungeren als werkbank, afkortbank, constructietafel, span- of lijmtafel, zaagwand- of plateau en machinetafel.

Er zijn twee basismodellen, waarmee alle functies zijn samen te stellen. Er kan horizontaal, diagonaal en verticaal mee worden gewerkt voor de meest uitlopende bewerkingen aan zowel grote als kleine (plaat)materialen, meldt BSP. Machines en gereedschappen kunnen eenvoudig aan of op het systeem worden geplaatst.

Reageer op dit artikel