nieuws

Vacuümheffer Combat geschikt voor lasten tot 500 kilo

bouwbreed

neumünster – AL-Materiel ontwierp de nieuwe vacuümheffer Combat voor het verplaatsen van bijvoorbeeld zware betontegels. De machinefabrikant uit het Deense Lemvig maakt de heffer geschikt voor lasten tot 500 kilo. Zonder zuignap weegt de Combat zelf 29 kilo. De ingebouwde vacuümpomp heeft een capaciteit van 56 liter per minuut en wordt aangedreven door een accu […]

neumünster – AL-Materiel ontwierp de nieuwe vacuümheffer Combat voor het verplaatsen van bijvoorbeeld zware betontegels. De machinefabrikant uit het Deense Lemvig maakt de heffer geschikt voor lasten tot 500 kilo. Zonder zuignap weegt de Combat zelf 29 kilo. De ingebouwde vacuümpomp heeft een capaciteit van 56 liter per minuut en wordt aangedreven door een accu van 12 volt met een vermogen van 26 ampère-uur. Het gereedschap zorgt er zelf voor dat het vacuüm behouden blijft en waarschuwt met een geluidssignaal dat het vacuüm (nog) niet op peil is. De accu wordt via een contact in de voorkant van de heffer geladen. AL-Materiel levert met de Galaxy, Tornado, Cosmo 200, 1600/3500 Flex en Handy andere uitvoeringen van de vacuümheffer. Net als de Combat zijn die speciaal ontworpen voor gebruik in de bouw. Deze heffers bieden een capaciteit van 100 tot 8000 kilo.

Reageer op dit artikel