nieuws

TKH in doorstart Eurodis

bouwbreed

haaksbergen – TKH Group wil een deel van de activiteiten van het failliete Eurodis Electron Plc overnemen. Als het lukt, zal TKH deelnemen in de nieuw opgerichte besloten vennootschap Texim Europe in Haaksbergen die de over te nemen activiteiten zal voortzetten. De nieuwe onderneming zal zich richten op de niche-producten uit het assortiment van Eurodis […]

haaksbergen – TKH Group wil een deel van de activiteiten van het failliete Eurodis Electron Plc overnemen. Als het lukt, zal TKH deelnemen in de nieuw opgerichte besloten vennootschap Texim Europe in Haaksbergen die de over te nemen activiteiten zal voortzetten.

De nieuwe onderneming zal zich richten op de niche-producten uit het assortiment van Eurodis ten behoeve van de industriële sector. Het assortiment bestaat uit een breed portfolio elektronicaproducten die worden geleverd met een hoge toegevoegde waarde in de vorm van applicatiekennis van producten. Daarnaast is logistieke dienstverlening voor just-in-timeleveringen een belangrijke toegevoegde waarde, aldus TKH.

De voormalige Twentsche Kabel verwacht dat de nieuwe onderneming met zo�n vijftig medewerkers op termijn zal groeien naar een omzet van 30 miljoen euro op jaarbasis. De onderneming zal zich in eerste instantie richten op de markt in de Benelux en Duitsland. TKH maakte gisteren nog geen prijs bekend.

Reageer op dit artikel