nieuws

Tilburg stemt in met nieuw koopcentrum

bouwbreed

tilburg – Het college van Tilburg heeft ingestemd met het nieuwe dorpscentrum in Berkel-Enschot op de plek van het bestaande winkelcentrum Eikenbosch. Verder komen er 700 woningen, maatschappelijke voorzieningen en een begraafplaats. Het kloostercomplex Koningsoord, een rijksmonument, wordt het middelpunt van het nieuwe centrum. Verwacht wordt dat de bouw van de eerste huizen in 2008 […]

tilburg – Het college van Tilburg heeft ingestemd met het nieuwe dorpscentrum in Berkel-Enschot op de plek van het bestaande winkelcentrum Eikenbosch. Verder komen er 700 woningen, maatschappelijke voorzieningen en een begraafplaats. Het kloostercomplex Koningsoord, een rijksmonument, wordt het middelpunt van het nieuwe centrum. Verwacht wordt dat de bouw van de eerste huizen in 2008 begint. De bouwtijd duurt acht jaar.

Reageer op dit artikel