nieuws

Tijdelijke afzetting voor binnen en buiten

bouwbreed

berkshire – Bedoeld voor tijdelijke afzettingen voor binnen en buiten: de Kee Mark van Kee Klamp uit het Britse Berkshire. Een vrijstaand modulair systeem uit gegalvaniseerde stalen staanders en een rubberen voet. De staanders zijn 1 meter hoog en hebben een speciale fitting voor de barrièreketting. De voet meet 600 millimeter in het vierkant. Bedrijven […]

berkshire – Bedoeld voor tijdelijke afzettingen voor binnen en buiten: de Kee Mark van Kee Klamp uit het Britse Berkshire. Een vrijstaand modulair systeem uit gegalvaniseerde stalen staanders en een rubberen voet. De staanders zijn 1 meter hoog en hebben een speciale fitting voor de barrièreketting. De voet meet 600 millimeter in het vierkant. Bedrijven kunnen een voldoende grote bestelling in de bedrijfskleuren geleverd krijgen.

Reageer op dit artikel