nieuws

Spoororder Hochtief van 240 miljoen euro

bouwbreed

essen – Een consortium rond Leighton heeft de opdracht binnengehaald voor de aanleg van 220 kilometer spoor tussen de Australische steden Sydney en Melbourne. Met het werk is een investering gemoeid van 300 miljoen euro. De Australische Hochtiefdochter Leighton neemt deel voor 240 miljoen euro. De Beierse adviesorganisatie Custodia heeft een belang van 5,19 procent […]

essen – Een consortium rond Leighton heeft de opdracht binnengehaald voor de aanleg van 220 kilometer spoor tussen de Australische steden Sydney en Melbourne. Met het werk is een investering gemoeid van 300 miljoen euro. De Australische Hochtiefdochter Leighton neemt deel voor 240 miljoen euro.

De Beierse adviesorganisatie Custodia heeft een belang van 5,19 procent verworven in Hochtief. De maatschappij stelt de uitbreiding van het aandelenpakket puur te zien als een interessante investering in de snel groeiende en zeer internationaal georiënteerde bouwonderneming uit Essen.

Reageer op dit artikel