nieuws

Snel gaten dichten met PKK-afdichtconus

bouwbreed

nunspeet – Hakron presenteert de PKK; een afdichtconus uit een polystyreenmantel met een betonnen kern. Hiermee kunnen volgens de leverancier uit Nunspeet snel en zonder lijmen de gaten worden gedicht, die in het beton ontstaan na het verwijderen van een gietbouwconus. De PKK is met twee universele uitvoeringen voor alle gangbare wanddikten te gebruiken. Nieuw […]

nunspeet – Hakron presenteert de PKK; een afdichtconus uit een polystyreenmantel met een betonnen kern. Hiermee kunnen volgens de leverancier uit Nunspeet snel en zonder lijmen de gaten worden gedicht, die in het beton ontstaan na het verwijderen van een gietbouwconus.

De PKK is met twee universele uitvoeringen voor alle gangbare wanddikten te gebruiken. Nieuw is de PKK 280 die bedoeld is wanden van 200 tot 300 millimeter dik. De PKK 190 voor wanddiktes van 120 tot 190 millimeter bestond al. De PKK voldoet aan de nieuwe Europese richtlijnen voor brand- en geluidseisen, garandeert Hakron.

Studies tonen aan dat brandend polystyreen in het gat na enige centimeters dooft en dus bijna geheel intact blijft.

Het materiaal kan volgens de leverancier niet breken zodat de verwerker niet met uitval te maken krijgt.

Reageer op dit artikel