nieuws

Rockers dEUS testen poppodium Patronaat

bouwbreed Premium

haarlem – De Belgische rockformatie dEUS heeft vandaag de primeur in de nieuwbouw van poppodium Patronaat in Haarlem. De band geeft een voorproefje van zijn tour, die wordt gehouden ter gelegenheid van de nieuwe cd Pocket Revolution, de eerste in zes jaar tijd. Patronaat behoort tot de tien grote poppodia in Nederland. Aan de nieuwbouw, […]

haarlem – De Belgische rockformatie dEUS heeft vandaag de primeur in de nieuwbouw van poppodium Patronaat in Haarlem. De band geeft een voorproefje van zijn tour, die wordt gehouden ter gelegenheid van de nieuwe cd Pocket Revolution, de eerste in zes jaar tijd. Patronaat behoort tot de tien grote poppodia in Nederland. Aan de nieuwbouw, die is ontworpen door architect Paul Diederen uit Eindhoven en 10 miljoen euro heeft gekost, is twee jaar gewerkt. Het nieuwe Patronaat beschikt over twee zalen, goed voor 1200 mensen.

Reageer op dit artikel