nieuws

Renovent HR voorzien van filterindicatie

bouwbreed

staphorst – Brink Climate Systems uit Staphorst voorziet zijn Renovent HR in het vervolg van een driestandenschakelaar met een filterindicatie. Het signaallampje op de schakelaar van het toestel voor gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning gaat branden zodra de twee filters moeten worden schoongemaakt. Na het schoonmaken gaat het signaallampje weer uit. Brink Climate zegt dat regelmatig reinigen […]

staphorst – Brink Climate Systems uit Staphorst voorziet zijn Renovent HR in het vervolg van een driestandenschakelaar met een filterindicatie.

Het signaallampje op de schakelaar van het toestel voor gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning gaat branden zodra de twee filters moeten worden schoongemaakt. Na het schoonmaken gaat het signaallampje weer uit.

Brink Climate zegt dat regelmatig reinigen erg belangrijk is. Niet alleen voor het behoud van het toestel, maar ook voor de gezondheid van de bewoners. De bewoners denken er vaak niet aan, vandaar dat is gekozen voor de gebruiksvriendelijke oplossing van het signaallampje.

Reageer op dit artikel