nieuws

Profielen van Thyssen om naar te kijken

bouwbreed

den haag – ThyssenKrupp Materials Nederland BV introduceert roestvaststalen Davex-profielen op de Nederlandse markt. Het bedrijf ziet toepassing van deze scherpkantige profielen voornamelijk op die plaatsen waar de constructie zichtbaar is, voor toepassingen in gevels, of in bijzondere omgevingen als de voedingsindustrie. De I-profielen zijn opgebouwd uit koudverbonden flensdelen en zijn leverbaar in de kwaliteit […]

den haag – ThyssenKrupp Materials Nederland BV introduceert roestvaststalen Davex-profielen op de Nederlandse markt. Het bedrijf ziet toepassing van deze scherpkantige profielen voornamelijk op die plaatsen waar de constructie zichtbaar is, voor toepassingen in gevels, of in bijzondere omgevingen als de voedingsindustrie.

De I-profielen zijn opgebouwd uit koudverbonden flensdelen en zijn leverbaar in de kwaliteit X5CrNi 18-10 in handelslengten van 6 meter. De afmetingen zijn verder overeenkomstig aan die van walsstalen IPE-profielen.

Het productieproces maakt het ook mogelijk asymmetrische profielen en kokerprofielen te vervaardigen.

In januari introroduceerde het bedrijf al stalen Davex-profielen, later dit jaar komen naar verwachting ook aluminium en profielen in combinatie met kunststof van dit merk op de Nederlandse markt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels