nieuws

Polystyreen vervangt steenwolisolatie

bouwbreed

nunspeet – Hakron levert de koudebrugonderbrekers van Bouwbox als variant met polystyreenisolatie. De bestaande uitvoering met steenwolisolatie blijft in het programma van de leverancier uit Nunspeet. Het polystyreen kan ook als bekisting dienen en neemt nauwelijks water op. De elementen zijn in uiteenlopende vormen te leveren. De Bouwbox-elementen hebben doorlopende wapeningsstaven die door roestvast stalen […]

nunspeet – Hakron levert de koudebrugonderbrekers van Bouwbox als variant met polystyreenisolatie. De bestaande uitvoering met steenwolisolatie blijft in het programma van de leverancier uit Nunspeet. Het polystyreen kan ook als bekisting dienen en neemt nauwelijks water op. De elementen zijn in uiteenlopende vormen te leveren. De Bouwbox-elementen hebben doorlopende wapeningsstaven die door roestvast stalen buizen lopen. Deze buizen zijn waterdicht afgevuld met epoxyhars.

Reageer op dit artikel