nieuws

Overeenkomst over nieuwbouw Brielle

bouwbreed Premium

brielle – De gemeente Brielle heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Adriaan Van Erk Projecten voor de ontwikkeling van Nieuwland-Oost. Dit project, dat gezichtsbepalend moet worden voor de oostelijke invalsroute van Brielle, biedt ruimte aan 460 woningen, waarvan een deel sociale woningbouw, kantoorruimte en een middelbare school. Adriaan Van Erk Projecten maakt de kavels bouw- en […]

brielle – De gemeente Brielle heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Adriaan Van Erk Projecten voor de ontwikkeling van Nieuwland-Oost. Dit project, dat gezichtsbepalend moet worden voor de oostelijke invalsroute van Brielle, biedt ruimte aan 460 woningen, waarvan een deel sociale woningbouw, kantoorruimte en een middelbare school.

Adriaan Van Erk Projecten maakt de kavels bouw- en woonrijp en draagt zorg voor de woningbouw en de commerciële functies. De bouwrijpe kavels van de sociale woningbouw en de onderwijsvoorziening levert Van Erk terug.

Volgend jaar begint de bouw, wanneer de oplevering is, is nog niet bekend.

Reageer op dit artikel