nieuws

Miljoenenorder voor Imtech in Duitsland

bouwbreed

gouda – Imtech gaat de elektrotechniek verzorgen van de Stuttgarter Messe. Met de opdracht is 15 miljoen euro gemoeid, aldus de technische dienstverlener. Het expocentrum, dat een omvang heeft van 100.000 vierkante meter, komt pal naast de luchthaven van het Zuid-Duitse Stuttgart te staan, waarmee het ook een directe verbinding heeft. Imtech zal het project […]

gouda – Imtech gaat de elektrotechniek verzorgen van de Stuttgarter Messe. Met de opdracht is 15 miljoen euro gemoeid, aldus de technische dienstverlener.

Het expocentrum, dat een omvang heeft van 100.000 vierkante meter, komt pal naast de luchthaven van het Zuid-Duitse Stuttgart te staan, waarmee het ook een directe verbinding heeft. Imtech zal het project in 2007 opleveren.

Reageer op dit artikel