nieuws

MetroBond-dakpan in glanzende uitvoering

bouwbreed

barneveld – De MetroBond stalen dakpan is er nu ook in een gladde glanzende uitvoering, de Metrobond Roofcolour. De MetroBond dakpan had tot nu toe alleen maar een granulaat afwerking. Beide uitvoeringen zijn door hun lichte gewicht (2,9 kilogram) geschikt voor situaties waar een lichte dakconstructie nodig is. De dakpannen zijn vervaardigd uit een stalen […]

barneveld – De MetroBond stalen dakpan is er nu ook in een gladde glanzende uitvoering, de Metrobond Roofcolour. De MetroBond dakpan had tot nu toe alleen maar een granulaat afwerking. Beide uitvoeringen zijn door hun lichte gewicht (2,9 kilogram) geschikt voor situaties waar een lichte dakconstructie nodig is.

De dakpannen zijn vervaardigd uit een stalen kernplaat met dubbelzijdige legering van aluminium en zink. De Roofcolour is afgewerkt met een meerlaagse acrylcoating op kleur van 280 Mu en een laag transparante acrylverharder van 20 Mu. De afwerking maakt ook deze glanzende uitvoering van de dakpan bestand tegen alle weersomstandigheden, meldt fabrikant Bouwimpex uit Barneveld.

De dakpan kan probleemloos op maat worden geplooid en geknipt.

De MetroBond Roofcolour is er in zes glanzende kleuren (zwart, grijs, bruin, rood, terracotta en groen).

Reageer op dit artikel