nieuws

LoadMaster toont motorkruiwagen

bouwbreed

henly on thames – LoadMaster Engineering stelt de motorkruiwagen LoadRunner Micro-Dumper voor. Deze zelfkieper heeft een laag zwaartepunt en wordt aangedreven met twee of vier wielen. Voor het kiepen schuift de versterkte bak naar voren waardoor de voorkant vrij blijft. De voorwielen zijn altijd aangedreven en kunnen via een tussenwiel de achterwielen aandrijven. De LoadRunner […]

henly on thames – LoadMaster Engineering stelt de motorkruiwagen LoadRunner Micro-Dumper voor. Deze zelfkieper heeft een laag zwaartepunt en wordt aangedreven met twee of vier wielen.

Voor het kiepen schuift de versterkte bak naar voren waardoor de voorkant vrij blijft. De voorwielen zijn altijd aangedreven en kunnen via een tussenwiel de achterwielen aandrijven. De LoadRunner kan 350 kilo verplaatsen en is 715 millimeter breed. Het oppervlak van de meeste metalen delen is afgewerkt met een nylon coating. De fabrikant uit het Britse Henly on Thames levert ook een bijpassende aanhanger met oprijbalken waarmee de kruiwagen over de weg kan worden vervoerd.

Reageer op dit artikel